Er du den rette til at udvikle vores visuelle identitet?

Vi søger en praktikant med flair for grafisk design

Som praktikant hos CfTO får du mulighed for at prøve kræfter med den virkelige verden i et dynamisk videncenter, hvor vi beskæftiger os med et væld af forskelligartede opgaver inden for turisme- og oplevelsesbranchen. Vi har brug for en kreativ praktikant, som kan tage hånd om vores visuelle identitet, og i retur vil du få masser af værdifuld erfaring med dig videre.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil variere mellem større projekter og mindre ad hoc opgaver, ligesom dine opgaver vil være en blanding af kreative opgaver men også grafiske rutineopgaver. Arbejdet foregår primært selvstændigt men med god sparring fra en masse kollegaer. Du kommer bl.a. til at arbejde med at:

- udvikle CfTO's grafiske identitet

- udarbejde foldere, kataloger og visitkort

- sikre CfTO's grafiske udtryk på online platforme

Hvem er du?

Du er kreativ, iderig og dygtig, og du er hurtig til at fange den gode idé. Du følger med i de nyeste trends og tendenser, hvilket gør dig i stand til at skabe iøjnefaldende grafik. Ofte har vi travlt, og derfor er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, ikke er bange for at tage initiativ, er fuld af gå-på-mod og vil kaste dig modigt over alle typer opgaver.

Vi forestiller os, at du læser noget inden for grafisk kommunikation eller grafisk design. Din specifikke uddannelse er dog ikke så vigtig, hvis du kan dokumentere erfaring med grafisk design på anden vis, men som udgangspunkt forventer vi, at du er i sidste halvdel af din uddannelse, og at du vil bruge et praktikforløb som led i din uddannelse. Vi forventer, at du er fortrolig med Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator og Acrobat, og erfaring med web er et stort plus.

Ansøgningsfrist

Praktikstillingen varer i 3-6 måneder, evt. fire dage om ugen, så du f.eks. kan arbejde på en praktikopgave eller følge et fag sideløbende. Vi ansætter personen, når vi finder den helt rigtige profil, og vi har derfor ingen specifik ansøgningsfrist og ej heller startdato. Start er således efter aftale – så søg hurtigst muligt. Praktikken er ulønnet og finder som udgangspunkt sted fra vores kontor i Randers. Vi er dog åbne for fleksible løsninger, såfremt kandidaten er den rette. Send ansøgning, CV og links/eksempler på ting, du har lavet til Helle Dalsgaard Pedersen på hedp@eadate.dk og kontakt gerne Helle på tlf. 2938 0020, hvis du vil have yderligere informationer om praktikken.

Læs mere om virksomheden på: www.cfto.dk